Hatiku Hatimu



 Hyee korangg !!! :) Ada benda nak story nie ;) Mula2 korang kena tengok dia nie dulu :p

Ok ?? Kenal tak ?? Ada yang kenal ada yang tak kenal kan ?? HAHAHA xD
Ni ada biodata yang seringkas2nya tentang dia nie ^^

Nama : Mohammad Amirul Faiz Bin Kalana
Rumah : Kuching
Sekolah : Kolej Matrikulasi Labuan ( habis suda )
Status : <3 <3 <3 <3 <3

Setakat tu je aku tahu ! Yang lain tu ada jugak laa .tapi private ckit ..Hehe :) ok2 ..Berbalik ke cte td ..Aku kenal dia nie ,,pada tahun ni jugakk ..2013 ... Ktorg bekenalan kat ..FACEBOOK haaa ! ada fb tak ??mesti ada kan ?? tipu la kalo korg xde fb ..aku pun tak tahu dia ke aku yang 'POKE' dulu kat fb ..yang pasti ,,sejak ktorg 'POKE' kat fb ,,mula laa dia send im kat aku ..auww !!! AHAHA xD sampai laaa ,,satu hari tu ...dia tba je minta num fon aku (gurau je katanya) HAHAHA xD aku pun bagi jela ..sebab dia da jadi kawan aku ..lain laa kalo aku tak kenal dia langsung !! Ehem !! then ,,suatu malam tu aku beranikan diri untuk kol dia ..ktorg pun berbual laaaa ...entah ape dibualkan ,,aku pun xingat ..HAHAHA xD

Lepas aritu ,,aku xberani kol dia ,,sebab aku da rsa lain macam ..rasa LOVE terbang kat sekeliling aku ! korg paham2 jela ek :P kali ke 2 aku kol ,,aku terus luahkan perasaan aku kat dia ..well !! ini GENTLEWOMAN ok !! :P xsgka pulak dia punya perasaan yang sama dengan aku !! auwww2 !!! sejak tu ,,aku dgn dia pun semakin rapat dan rapat ..alaa,,bukan rapat duduk sebelah2 tu !!! iskk !!berdosa tahu !? rapat dari ke hati haaaa :) dia TAK PERNAH ajak aku COUPLE :) tu aku tabik kat dia ^^ sekarang ni kami di alam PERTUNANGAN ;) doakan kami supaya dapat pergi ke alam PERKAHWINAN pulak ye !! amin~

Sebelum aku nak habiskan story aku nie ,,aku nak korg tgk pic2 niee..


yg nie mula2 dia hantar kat aku ...sweetnyeerrr !!! 


 yg ni paling paling paling aku suka !!! 

Sekian sahaja :) 

MJ <3 AF





Budak baru belajar !

Assalamualaikum !
Fuhh~ Ni first post aku kat blog taw !!! bukan setakat first post ,,first nak design blog jugak haa~
Ok ,,ada cerita di sebalik aku buat blog ni >_<
Punya la lama ..(ermm ..lama ke ?? )
Kira 2 3 hari laa ..
Mula2 tu aku da give up jugakk :(
Aku post kat fb macam2 sebab nak carik sape boleh design blog no untuk aku :D
Bila xde org layan ,,aku teringat pulak adik angkat aku ada buat blog..
Aku kol la dia minta tolong dia design kan ??
Boleh aku suruh dia design malam tu jugakk ..
Terus aku dapat pangkat 'GELOJOH' dari dia..HAHAHA :D
Tapi lepas tu ,,aku tak laa nak 100% suruh dia designkan ??
Aku cuba search kat google tutorial nak design blog ni ....
Sedikit demi sedikit,,yg hasil hari ni laa aku dapat..
Alaaaaa..xcantik sangat pun cm blog korang :/
Nanti lama2 aku belajar la lagi.....
Aku akan cuba dan terus mencuba ! YEAHHH !

Copyright 2013 © Hak Cipta Terpelihara by Cik Mafisah